Quoratio HRPP

JUNIOR PAYROLL CONSULTANT

– TRAINEESHIP

Fulltime
Wo, hbo
Starter, junior
Onbepaalde tijd

€ 2.450,00

Leaseauto mogelijk

 BEN JIJ KLAAR OM CARRIÈRE TE MAKEN ALS CONSULTANT IN DE WERELD VAN PAYROLL?

N

Jij gaat impact maken en je ontwikkelt jezelf binnen één jaar tot Payroll Consultant;

N

Je ontvangt een mooi salaris en je krijgt de mogelijkheid om in een lease auto te rijden;

N

Je start een traineeship, waarin je werkervaring gaat opdoen bij onze opdrachtgevers en opleidingen gaat volgen ter waarde van € 10.000,-.

DIT KRIJG JE VAN ONS

 • DIRECT EEN VAST CONTRACT: Als je de sollicitatieprocedure goed doorloopt, dan hebben wij alle vertrouwen in een goede samenwerking. Daarom krijg je van ons direct een vast contract;
 • AUTO VAN DE ZAAK: Omdat je komt te werken in de detachering, krijg je van ons een lease auto waarmee je naar de verschillende opdrachtgevers kunt reizen;
 • LEKKER SALARIS: Je ontvangt € 2.450,00 salaris, met de belofte dat je na één jaar een salarisstap maakt;
 • ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN: Je volgt verschillende opleidingen en ontvangt erkende certificaten. Tegelijkertijd werk je bij toffe opdrachtgevers en heb je regelmatig contact met je People Manager;
 • DOORGROEIMOGELIJKHEDEN: Binnen de wereld van Payroll zijn er veel mogelijkheden, denk aan doorgroeien tot: Payroll Specialist, Functioneel Beheerder, Coördinator van een Payroll team of AFAS Implementatie Consultant;
 • GEZELLIGHEID: Bijna 200 collega’s waarmee je inhoudelijk kunt sparren en gezellig een drankje kunt drinken. Samen vieren we de leukste feestjes;
 • En meer.. Dit bespreken we graag met je tijdens het eerste gesprek!

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

 • Je hebt een afgerond hbo, wo of mbo niveau 4 HRM diploma op zak;
 • Jij vindt het leuk om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan;
 • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Jij wordt enthousiast van cijfers, je bent flexibel en analytisch ingesteld, je werkt nauwkeurig en je kunt goed zelfstandig werken.

 

 

 

 

 

img

”Quoratio motiveert mij om alles uit mezelf te halen. Dit vormt voor mij een ijzersterke basis van waaruit ik het beste van mezelf kan geven bij opdrachtgevers.”

Jeroen van der Kroon, HR Process & Payroll Consultant

WIL JE ALLES WETEN? WE ZETTEN HET VOOR JE OP EEN RIJTJE

Wat houdt het traineeship in?

Je wordt gedetacheerd bij één van onze opdrachtgevers, voor minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden. Tijdens de eerste opdracht ga je de ins en outs van het Payroll vakgebied leren. Naarmate je langer in dienst bent en verschillende opdrachten hebt uitgevoerd, ga je aan de slag met (advies uitbrengen over) procesoptimalisatie. Hierdoor maak jij echt het verschil bij een opdrachtgever. Naast werkervaring opdoen is jouw ontwikkeling natuurlijk het allerbelangrijkste. Je gaat tijdens het traineeship verschillende opleidingen volgen waarmee jij zowel jouw vakinhoudelijke kennis als jouw systeemkennis gaat vergroten. Denk hierbij aan de Vakopleiding Salarisadministratie, LEAN en Boost your Capabilities. 

Wat ga ik doen?

Als Junior Payroll Consultant pas je vakkennis op het gebied van Payroll in de praktijk toe. Je maakt zaken bespreekbaar die niet goed lopen en denkt na over mogelijke oplossingen. Wanneer werkinstructies niet duidelijk zijn, doe je een voorstel voor verbetering. Je signaleert knelpunten in de processen of de samenwerking. Samen met je collega’s zoek je naar oplossingen. Je begrijpt wat Zero Admin betekent voor het vakgebied. Deze kennis en vaardigheden geven je een brede basis op het gebied van Payroll en bereiden je voor op het doorstromen naar de rol van Payroll Consultant. Verder ben je als Junior Payroll Consultant altijd op de hoogte van wet- en regelgeving en weet je precies welke loonbelastingen en afdrachten er relevant zijn. Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens. Ook beantwoord je vragen van medewerkers. Jij zorgt ervoor dat salarissen goed en op tijd uitbetaald worden.

Hoe ontwikkel ik mezelf?

Het traineeship duurt één jaar en tijdens dit jaar staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat betekent dat je niet alleen de aangeboden lessen gaat volgen, maar ook direct aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. Wij kijken samen met jou welke opdrachtgever het beste bij jou past en waar jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat leren het snelst gaat door de theorie direct in praktijk toe te passen, wordt dit een kickstart van je carrière. Meestal duurt een opdracht tussen de 3 en 12 maanden. Daarna ga je naar de volgende opdrachtgever en kom je, naarmate je groeit in jouw expertise, op steeds complexere opdrachten terecht.

Hoeveel uur per week mag ik werken?

Je werkt 40 uur per week, tenzij je een opleidingsdag hebt. Tijdens deze dag kom je gezellig naar ons kantoor in Bunnik om de opleiding te volgen.

Wie zijn die opdrachtgevers?

Je krijgt de kans om te werken bij een bedrijf uit één van de volgende sectoren: Overheid, Accountancy,  Zorg en Onderwijs of de Zakelijke Markt. Onze opdrachtgevers zijn vooraanstaande bedrijven gevestigd door heel Nederland. Wij zijn je kruiwagen om daar binnen te komen. Denk aan Bol.com, Rabobank, Loyens & Loeff, UMC Utrecht, Gemeente Amsterdam & BAM. Bij wie wil jij aan de slag?

Kan ik iemand bellen of appen voor meer informatie?

Jazeker! Je kunt bellen naar 030 604 7699 en vragen naar Manon of mailen naar baanzinnig@quoratiogroep.nl.

Wanneer kun ik beginnen?

Nu, solliciteer hier!

Dit zijn wij: Quoratio

Een fijne groep collega’s met een open en informele cultuur waar jij je snel thuis voelt! We helpen elkaar waar nodig, stimuleren elkaar om het beste uit jezelf te halen en vieren samen successen.

img

Hier kom je te werken

MEER WETEN?

Neem contact op met Manon Engels

Bel of app me! 06-82 85 58 81

Manon Engels

OF

SOLLICITEER DIRECT!

BEKIJK ONS ANDERE TRAINEESHIP